Често задавани въпроси (FAQ)

Какво ви е работното време?

Шоурумът на "Арт Комфорт" работи всеки ден от 9:30ч. до 19:30ч. Заповядайте при нас!

Имате ли шкафчета за баня?

Предлагаме много на брой и различни по вид мебели за баня - шкафове, плотове, колони, огледала и т.н. Включително и правим частни поръчки за изработка на мебел по Ваш уникален дизайн, размер и визия и във всички цветове по RAL.

Правите ли визуализации?

"Арт Комфорт" предлага изготвяне на 3D проекти.

Нашите визуализации се изработват от професионален дизайнер с много високо качество и резолюция на снимките. Всеки проект е индивидуален и се прави по поръчка след консултация с нашия екип. 

Изпълняваме проекти, както за бани, така и за целия Ви дом. 

Имате ли майстори?

"Арт Комфорт" разполага с и с екип от майстори, които извършват ремонтни и монтажни дейности. Освен ремонта на Вашата баня, хол, кухня и т.н. можем да предложим и огледи, консултации, взимане на размери и одит на обекта.

Как мога да направя индивидуална поръчка?

При поръчка от сайта ни ще получите обаждане от екипа на Арт Комфорт за потвърждаване на поръчката. При допълнителни въпроси относно индивидуални поръчки, проекти или каквито и да е други въпроси ще получите отговор по телефона. Можете и да ни посетите в шоуруума на ул. проф. Цветан Лазаров 126, ж.к. Дружба 2 за по-подробна консултация.

Къде мога да разгледам продкутите?

Заповядайте в шоуруума ни в гр. София, ул. проф. Цветан Лазаров 126, ж.к. Дружба 2.

Как мога да се свържа с Вас?

Свържете се с нас на тел. 0889 744 442 или заповядайте в магазина ни на ул. проф. Цветан Лазаров 126, ж.к. Дружба 2, гр. София.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас