Гранитогрес

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично. С оглед на бързопроменящата се обстановка  е възможно несъответствие с цените, обявени в сайта. Полагаме всички усилия максимално бързо да отразяваме настъпващите промени. Благодарим за проявеното разбиране!

Гранитогресът се произввежда от глина, гранитни частици и материали, слепени и изпечени на много висока температура. Това е подова настилка, която е изключително здрава, устойчива на влага и студ. Гранитогресът практически може да бъде поставен навсякъде -  под, стена, в дома, на открито, на терасата, в банята, като облицовка на сграда, както и в помещения с високо натоварване, стига да е сложена качествено и с правилните материали. Този вид настилка е издръжлива, дълготрайна и не се износва лесно. Още по-удобното е, че няма почти никаквва поддръжка - не задържа замърсявания и миризми, а се почиства бързо и безпроблемно. 

Има изключително широка гама от плочки гранитогрес. Предлагат се всякакви цветове и различни покрития - мат, гланц, полирана, "лапато" (или полуполирана), anti-slip покритие и т.н. Размерите също варират от малки към средни до широкоформатни плочки.

Филтри
Марки
Размер
Страна на произход
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по